Igor Remetić na klupi TOŠK-a?
Remetić je već vodio ekupu TOŠK-a koju je i uveo u Prvu ligu Federacije

Mostarac je već uspješno vodio tim iz Tešnja

Igor Remetić na klupi TOŠK-a?

NK TOŠK iz Tešnja jučer je iznenađujuće ostao bez trenera Nusreta Muslimovića koji je uručio neopozivu ostavku nakon trijumfa nad Jedinstvom.

Odmah nakon toga uslijedile su informacije o novim kandidatima za klupu tima iz Tešnja. Među prvim su se spominjali Nedim Jusufbegović i Nebojša Đekanović a danas je SportSport.ba dobio informaciju da je uprava TOŠK-a kontaktirala i mostarskog trenera Igora Remetića koji je već 2016 godine vodio tim iz Tešnja i uveo ga u Prvu Ligu Federacije te postao i jedan od ljubimaca navijača TOŠK-a.

Informaciju nam je potvrdio i sam Remetić koji je za SportSport.ba rekao slijedeće:

"Istina je, kontaktiran sam od strane uprave TOŠK-a" - govori Remetić i dodaje: -"već sam imao lijepa iskustva s ovim klubom koji sam 2016 godine uveo u Federalnu ligu i mogu reći da mi je ta sezona ostala u lijepom sjećanju a također sam imao i prekorektan odnos s tešanjskom publikom. Trenutno radim svoj posao u stručnom stožeru FK Velež i fokusiran sam na to, a ponuda iz TOŠK-a koji je jedna jako zdrava sredina jako godi a šta će biti od svega vidjet ćemo jako skoro - rekao je Remetić za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

chs1975mostar
sretno Rema CARE!!! uvedi ih abd u PL!!! ti si nase veležovo dijete!!! a nikad ti neću zaboraviti onaj go kad si dao SVINJSKOM u vrapcicima ,,i nisi smio ic kod Latina škutorski 2 mjeseca u svoj lični stan!!! samo NAPRIJED Rema skupi iskustvo trebaces nam.. LP DRUG moj
3 1
zakeroni
Samo naprijed Rema care
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi