Igor Sliško: Greške se dešavaju, to je nogomet

Trener Budućnosti iz Banovića

Igor Sliško: Greške se dešavaju, to je nogomet

E. Oštraković

Nogometaši Budućnosti iz Banovića poraženi su u 6. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na gostovanju u Gračanici sa 4:1.

Gosti su imali svoje šanse na ovoj utakmici, ali su na kraju upisali visok poraz.

Nakon utakmice trener gostiju, Igor Sliško, bio je vidno razočaran.

"Mi smo bili oslabljeni za Salihovića i Pirića. Dali smo šansu momcima od 17 i 18 godina, ali bili smo prinuđeni. Rezultat je možda malo previsok, ali čestitam Bratstvu", rekao je Sliško, te je dodao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Greške se dešavaju na utakmicama. To je nogomet i tu ne možemo tu ništa mnogo promjeniti. Sada imamo dvije domaće utakmice. Moramo nastaviti raditi i to je to", završio je trener Budućnosti iz Banovića, Igor Sliško.

Ekipa Budućnosti u narednom kolu na svom terenu dočekati će ekipu GOŠK-a iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi