Igrač Betisa sam sebe "pogodio" flašom u glavu i ismijavao veznjaka Seville

Provocirao Jordana

Igrač Betisa sam sebe "pogodio" flašom u glavu i ismijavao veznjaka Seville

E. Čaušević

Betis je u gradskom derbiju pobijedio Sevillu sa 2:1 i plasirao se u četvrfinale Kupa Kralja.

Debi Seville počeo je sinoć u 21:30, ali je utakmica prekinuta u 39. minuti kada je Nabil Fekir zabio gol direktno iz kornera za 1:1.

Tada je jedan od navijača Betisa plastičnom šipkom pogodio u glavu veznjaka gostujućeg tima Jordana, a sudija je odlučio da prekine utakmicu.

Gradski derbi nastavljen je danas u 16 sati, a na kraju je Betis uspio da pobijedi sa 2:1 kada je u 73. minuti utakmice Canales postigao pogodak za pobjedu.

Nakon završetka meča domaći igrači su slavili pobjedu protiv gradskog rivala, a u centru pažnje našao se iskusni veznjak Andreas Guardado koji je odlučio ismijavati Jordana.

Guardado je sam sebe "pogodio" flašom u glavu i bacio se na teren aludirajući na to da je Jordan sinoć previše simulirao povredu glave.

Top Komentari

Klicko
Ovu vatru i derbi ne mozes vidjeti u njemackoj.CItava drzava i savez stoji iza jednog kluba.Na taj nacin su ubili konkurenciju
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi