"Igrač koji mi se najviše sviđa? Edin Džeko"
(Foto: AS Roma) Mladi Justin Kluivert se u svom intervjuu za zvaničnu stranicu Rome dotakao i bh. napadača.

Veliko pojačanje Rome izuzetno cijeni kapitena Zmajeva

"Igrač koji mi se najviše sviđa? Edin Džeko"

Iako je u Rim stigao prije više od 10 dana, mladi supertalentovani Justin Kluivert je tek jučer ozvaničio svoj transfer iz Ajaxa u Romu.

Sin nekadašnjeg napadača Barce Patricka Kluiverta važi za jednog od najtelentovanijih fudbalera svijeta, a za ovog 20-godišnjaka su osim Rome interes su pokazivali mnogobrojni evropski velikani.

Kluivert je za zvaničnu klupsku stranicu dao svoj prvi intervju kao igrač Rome, te je prokomentarisao zašto je baš izabrao Vučicu.

"Rekao sam to i ranije. Mislim da je ovo sjajna organizacija, idealna za moj napredak koji će mi omogućiti da igram na najvišim razinama. Roma je savršen klub za mene i mislim da će mi pomići da postanem bolji igrač. Mislim da ovdje mogu napraviti dosta dobrih stvari", poručio je mladi holandski napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kluivert je odgovrio i na pitanje da li mu se posebno dopada neki od fudbalera Rome, a on je istakao našeg Edina Džeku.

"Igrač koji mi se najviše sviđa? Trenutno je to Edin Džeko, jer i ja volim postizati golove. Ipak, ovdje su svi dobri, ali on je vjerovatno među najboljima", istakao je Justin Kluivert.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi