Igrač Reala želi da ide iz kluba, Perez i Zidane ne žele ni da čuju
Čelni ljudi Reala nemaju namjeru pustiti niti jednog igrača Reala iz kluba

Nekoliko klubova zainteresovano za njegove usluge

Igrač Reala želi da ide iz kluba, Perez i Zidane ne žele ni da čuju

S. Pašalić

Igrač Real Madrida Raphael Varane razmišlja o napuštanju kluba, iako bi klub koji bi ga htio dovesti morao izdvojiti mnogo novca.

Manchester United, Bayern i PSG i voljeli vidjeti u svojim redovima 25-godišnjeg Francuza, ali s obzirom na igre koje je pružao u Realu posljednjih godina i na sve njegove sposobnosti, bilo koji od ova tri kluba bi vjerovatno trebao srušiti rekord od 90 miliona eura, koliko je Liverpool platio za Virgila Van Dijka ukoliko želi dovesti igrača Reala.

Ipak, iz Reala su odlučili odgovoriti na glasine koje su se pojavile te su poručili da nemaju namjeru prdavati igrače, niti su zainteresovani za slušanje ponuda.

Florentino Perez, Jose Angel Sanches i Zinedine Zidane razgovarat će sa svojim igračima prije nego odluče što je najbolji put za napredak kluba, ali kako stvari stoje, ne misle udovoljavati ničijim zahtjevima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Varaneovo ime trenutno je na vrhu popisa igrača koje bi mnogi klubovi željeli dovesti u svoje redove, zatim dolaze Gareth Bale, Isco, Karim Benzema i ostali.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismirko
Basate isto djeca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi