Igrač Shkendije udario sudiju u glavu i dobio crveni karton, ali se tu nije želio zaustaviti
Ibrahimija su na kraju jedva maknuli sa terena

Sigurno ga očekuje žestoka kazna

Igrač Shkendije udario sudiju u glavu i dobio crveni karton, ali se tu nije želio zaustaviti

S. Pašalić

Dudelange i Shkendija su jučer igrali uzvratni meč kvalifikacija za Evropsku ligu.

U prvoj utakmici klub iz Luksemburga je slavio sa 2:1, a i u uzvratu je stigao do vodstva kada je u 78. minuti Delgado pogodio za 1:0.

Šest minuta kasnije gosti su ostali i sa igračem manje nakon što je Musliu dobio crveni karton, a u 92. minuti su stigli do izjednačenja kada je Agim Ibrahimi pogodio za 1:1.

Bila je to nada igračima Shkendije da možda ipak do kraja mogu stići do još jednog gola i produžetaka, a to je kod nekih igrača unijelo i dosta nervoze.

Naime, upravo strijelac gola za izjednačenje, Agim Ibrahimi je potpuno izgubio živce u jednom trenutku nakon što je sudija pokazao crveni karton njegovom saigraču.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

On je zatim krenuo na sudiju i udario ga glavom te je nakon toga također dobio crveni karton.

Incident se nije tu zavšio pa je Ibrahimi ponovo pokušao da se obračuna sa sudijom, ali su ga igrači oba tima u tome spriječili.

Top Komentari

Zoilomas
Govno od sudije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi