Igrači Juventusa još uvijek zaraženi!

Testovi pozitivni

Igrači Juventusa još uvijek zaraženi!

A. Čaušević

Juventus je uz Fiorentinu i Sampdoriju najpogođeniji klub iz Serije A koronavirusom. 

Dok su se igrači Fiorentine i Sampdorije uspješno oporavili i izliječili od Covida 19, s fudbalerima Stare dame to još uvijek nije slučaj.

Naime, posljednji testovi Danielea Ruganija i Blaisea Matuidija su bili pozitivni. Iako se osjećaju dobro, njihov organizam nije u potpunosti očišćen od zaraze jer imaju blage simptome.

Paulo Dybala koji je prije nekoliko dana bio pozitivan je u međuvremenu uradio novi test i sada je u iščekivanju rezultata. Zdravstveno stanje Argentinca također ne zabrinjava.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Rugani je prvi igrač iz Serije A koji je zaražen koronavirusom. Od prvog testa je prošao mjesec, ali defanzivac se još uvijek nije izliječio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi