Velikani mogu da krenu u "lov": Pala cijena Miralema Pjanića

Zbog nekoliko faktora

Velikani mogu da krenu u "lov": Pala cijena Miralema Pjanića

E. Škorić

Bh. reprezentativac je i dalje na meti mnogih timova, no nakon pandemije koronavirusa Juventus ga je spreman prodati po znatno manjoj cijeni.

Pjanić je bio ključna figura u veznom redu Stare dame od dolaska iz Rome 2016. godine, ali uskoro bi mogao da napusti Torino. Razlog za to su nešto slabije njegove igre u poslejdnje vrijeme, ulazak u 'pozne' godine, ali i pandemija koronavirusa.

Nedavno je napunio 30 godina, pa iako ima ugovor do 2023. godine, Juventus je navodno spreman da ga pusti i da na taj način uštedi oko 11 miliona eura godišnje.

Iako je Pjanićeva vrijednost bila i 65 miliona eura, sada ga je Juve spreman prodatio i za 45 miliona, što je sjajna prilika za Chelsea, Manchester United, Barcelonu i druge velikane evropskog nogometa koji ga odavno prate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić još uvijek ima puno za ponuditi na vrhunskoj razini, pa bi cijenu nižu od 50 miliona eura definitivno vrijedilo platiti.

Mada, neki izvještaji sugeriraju da bi Pjanić Juventusu mogao biti mamac u pokušaju da vrati Paula Pogbu iz Manchester Uniteda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kodro77
Mah ljudi moji budimo realni kakvi crni velikani, pa on bi u realu, barsi, liverpulu pa cak i bayernu grijao klupu, celzi i mancester su vec druga prica nisu to ekipe kao sto su nekad bile strah i trepet, kod njih bi vec mogao igrati ali bolje bi mu bilo da ostane u juvetu jer su zadnjih 10 godina daleko bolji i trofejni od ova dva posrnula velikana
3 11
Ivica_Osim8
Pjanke je daddy za ove danasnje vezne
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi