Prije tri dana pozitivni, danas na terenu
Foto - EPA

UEFA dala dozvolu

Prije tri dana pozitivni, danas na terenu

M. Šljivak

Evropska fudbalska federacija (UEFA) dozvolila je dvojici igrača izraelskog Hapoel Beer Sheve da igraju meč protiv Slavije iz Praga iako su bili pozitivni na testu za koronavirus.

Prije samo tri dana Josue i Loai Taha bili su pozitivni na testu na virus. Međutim, oni nisu imali nikakve simptome, pa im je dozvoljeno da nastupaju večeras.

Također, i ostali članovi ekipe koji su bili u kontaktu sa ovim fudbalerima moći će neometano da rade svoj posao i ovo je svakako veoma zanimljiva odluka UEFA-e.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Susret Hapoela i Slavije igra se od 18:55.

Top Komentari

snupi
Ovo je jos jedan dokaz da korona sluzi za manipulaciju.Ako je to toliko opasno zasto dozvola za igranje cifutima a drugima ne.E jesmo glupi majko moja.Treba blokirati medije ili prestati testiranja za one koji nemaju simptome.Ko se boji neka ostane kod kuce da ostali mogu normalno zivjeti.
4 2
tuanzebe
Tako i treba “korona” u drugi plan , idemoooooo je*o koronu!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi