"Igram s Džekom, još sam u šoku, ispunio sam snove"
Villar (skroz lijevo)

Kapiten bh. reprezentacije izuzetno cijenjen

"Igram s Džekom, još sam u šoku, ispunio sam snove"

A. Čaušević, foto: EPA

Edin Džeko već duže od deset godina igra na vrhunskom nivou. Među najboljim je svjetskim napadačima i zato ne čudi da je u međuvremenu postao sportski uzor mnogim. 

Džeko ima odličnu reputaciju u Romi, početkom godine je preuzeo kapitensku traku i postao je pravi lider tima. To su neki od razloga zašto se mnog mladi fudbaleri koji dođu u tim dive upravo najviše popularnom Dijamantu.

Tokom januarskog prijelaznog roka iz Elchea je u Romu za 4 milona eura stigao 22-godišnji veznjak Gonzalo Villar koji je u međuvremenu upisao tri nastupa u Seriji A.

U razgovoru za magazin Panenka Villar je kazao kako je još uvijek u šoku jer ima priliku da igra s igračem Džekinog kalibra jer je na tome radio još od djetinjstva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prvo sam razgovorao s trenerom Paulom Fonsecom koji mi je rekao šta želi od mene. U prvim danima moraš shvatiti da si igrač tog nivoa, iako je teško prihvatiti da preko noći odeš igrati s nekim kao što je Džeko, Perotti i Zaniolo", kazao je Španac te nastavio:

"To je nešto što me još uvijek šokira. To znači da si ispunio svoje snove na kojim si radio od djetinjstva. Mogu samo uživati i prije svega iskoristiti ovu situaciju".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi