Iker Casillas seli u italijansku Seriju A?

Prelazi u Napoli?

Iker Casillas seli u italijansku Seriju A?

Nekadašnji golman Real Madrida Iker Casillas vjerovatno će ovog ljeta napustiti redove ekipe Porta.

Iker je dvije sezone proveo kao član Porta, a ovog ljeta mu se ukazala prilika da ostvari novi transfer i to u neki od klubova iz liga petice. Inostrani mediji su ga proteklih dana prvo selili u Liverpool, pa u PSG i Marseille, a potom i u La Ligu. 

Danas je na red došla i italijanska Serija A, tačnije ekipa Napolija. Podsjetimo, Napoli bi ovog ljeta mogao ostati bez prvog golmana Pepea Reine koji se povezuje sa odlaskom u Newcastle United, a Iker bi navodno trebao bti njegova zamjena.

Italijanski mediji prenose kako su predstavnici Ikera Casillasa kontaktirali čelnike Napolija i ponudili im nekadašnjeg prvog golmana reprezentacije Španije. Da li će na kraju Napoli pristati na ovu ponudu, ostaje nam da vidimo. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Casillas je tokom karijere čak 17 godina proveo na golu Real Madrida, a za reprezentaciju Španije je odigrao nevjerovatnih 167 mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi