8

Komentari (8)

Zalik
Śedi đe i śediš konju
King_Kenny
...kakav cigansko-****arski klub.
King_Kenny
Malmi_Suomi
Barca je fakat postala " dno dna" a evo krenimo od Suareza pa do našeg Pjanića kojeg @JuventinoBK ne voli nikako( KRETEN).
Na stranu šala u vezi ovog " kaže talijana" šajpi ga, nisam navijač Barce ali nisam ni protiv nje ali ovo što radi zadnji 1 2 godine svojim igračima , sramota je za glub takvog renomea.
Ja se i dalje čudom čudim ZAŠTO SU PJANIĆA kupili za cca 60mil( ne znam tacnu cifru) i dali mu ugovor 8.4 mil.Eura godišnje i sada hoće da ga se riješe????? Pa kada vidim šta rade Pjaniću, onda mi nije čudo ni za ovog malca od 18godina.
Sačekaj dijete još 1 godinu treniraj sa B timom imat ćeš 19 i biti slobodan igrač i idi gdje će te platiti i gdje ćeš biti cijenjen.
Čini mi se i Real i Barca da su pravo pravo NISKO PALI.
JuventinoBK
Ssd ce doktor da ti objasni. Sezona u fudbalu zavrsava zadnjega dana juna. Barselona je bila u minusu oko 140me i morala je da do zadnjeg dana juna bude na nuli inace bi bila zestoko novcano ksznjena. Barselona trazi pomoc od juventusa da im juve uplati 70 miliona eura i dogovarsju trsmpu zankoju su navijaci barselone rekli da je ubjedljivo najgpra ikad, međutim klub je bio primoran da dadne talenta za dida pjsnića. Znaci moj Juve je uplatio 70m, a prvog dana jula kad pocinje nova sezona barselona je vratila te pare tako sto je kupila propalog pjanica.
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...ma oni su umislili da su neka sila pa tako ponizavaju igrace,od Coutinha,Griezmanna,Suareza,Pjanica pa na dalje...to sa Pjanicem meni lici na neku mucku i pranje para,mozda to jednog dana i izadje na vidjelo sve...as to se tice tog JuventinoBK njega sam ja blokirao,radi se o nekom maloumnom balavcu koji samo zna psovati,a o fudbalu nema blage veze...iz cista mira se nakaci na komentar i pocne vrijedjati,vidi se da je u pitanju neko dijete sa posebnim potrebama.
Mele
Eto Pjanicu sanse , ako ovaj ne bude igrao.Svi ovi momci 3 utakmice odigraju i hoce milione, ferarija, luksuzne vile itd...
Coru
Za 1g slabo ko ce te trazit. Tribine ti neginu. MLAD JE TREBA TO PAMETNIJE DA ODRADI. Klub te JE napravio I Klub treba da zaradi to je normalno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti