Ima 15 godina i ovim potezom će natjerati Pepa i sve druge trenere da požure s njegovom kupovinom

Ajaxov dragulj

Ima 15 godina i ovim potezom će natjerati Pepa i sve druge trenere da požure s njegovom kupovinom

Edmir Škorić
Teme:

Naci Unuvar ima samo 15 godina, a njegovo ime definitivno treba zapamtiti, bez obzira što se radi o izlizanoj floskuli kada su u pitanju talentovani igrači.

Unuvar je postao najmlađi igrač koji je postigao gol u UEFA Ligi prvaka za mlade, kada je u septembru prošle godine zatresao mrežu AEK-a u 6:0 pobjedi juniora amsterdamskog kluba.

Protiv Feyenoorda je u subotu u derbiju mladih nada holandskih velikana napravio jedan pas koji je oduševio sve.

U stilu Ronaldinha je uposlio jednog svog saigrača, ali je potpuno savršenstvo akcije završeno neuspješno jer je golman Feyenoorda uspio da odbrani udarac.

Ajax je poznat kao rasadnik talenata i mnoge evropske veličine su prošle školu fudbala u Amsterdamu. Sada su tu Matthias De Ligt i Frenkie De Jong, a za koju sezonu će se velikani otimati za Unuvara.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Top Komentari

Konj konjski
Jest na osnovu jednog pasa ce ga svi htjeti.Tako sam i ja dao go iz slobodnjaka prosle sedmice pa evo sad biram izmedu barce,cityja i uniteda.Ako neko ima preporuku nek mi se javi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi