Ima li ko luđi:  Lansirali baklje da prekinu derbi Galatasaray - Fenerbache i uspjeli su

Nevjerovatnu Turci

Ima li ko luđi: Lansirali baklje da prekinu derbi Galatasaray - Fenerbache i uspjeli su

A. Čaušević

Turski navijači slove za nafanatičnije na svijetu, to se moglo vidjeti i jučer kada je igran derbi Galatasaray - Fenerbache. 

Meč se igrao na Turk Telecom Areni, a grupa navijača Lavova se okupila ispred stadiona i uspjela je realizovati zamišljeno.

Tokom utakmice na terenu se niotkuda pojavila jedna baklja, igrači u sudije su bili u čudu kako se to desilo, na sreću nije nikog pogodila.

Ispostavilo se da su navijači van stadiona "lansirali" baklje u zrak kako bi ih ubacili u teren, na kraju su postigli ono što su htjeli.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, sama utakmica nije bila toliko interesantna, jedino što je vrijedno pomena je čak 11 žutih kartona.

Top Komentari

snupi
Nisu oni najfanaticniji vec najgluplji.Sta da je ta baklja pogodila nekoga u glavu.Pirotehniku treba zabraniti za koristenje bez kontrole.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije