Ima li kraja agoniji Fenerbahčea?

Taman kada su se ponadali...

Ima li kraja agoniji Fenerbahčea?

Fenerbahče je užasno ušao u ovu sezonu. Navijači Fenera su se proteklih mjesec dana konačno ponadali da je izlaz iz krize na vidiku, ali sada ponovo poraz.

Turski velikan je vezao nekoliko remija u prvenstvu, a potom u prethodna dva kola i dvije pobjede. Večeras je, međutim, kada se očekivao nastavak serije dobrih rezultata, poražen.

Gostovao je Fener kod Kayserispora i pretrpio minimalan poraz, 1:0.

Prvo poluvrijeme se bližilo kraju, rezultat je bio 0:0, a onda je iskusni Soldado napravio glupost. Otvorenim đonom je startovao na protivnika i dobio crveni karton pred odlazak na odmor.

Gosti su u drugom poluvremenu odlučili pokušati sačuvati barem bod i dobro im je išlo do samog finiša pošto je Kravets tek u 87. minuti pogodio za pobjedu Kayserija.

Inače, fudbaler Kayserija Bulut je u 61. minuti uspio postići gol, ali je isti poništen nakon inervencije VAR-a.

Kayserispor je ovom pobjedom stigao do 25 bodova u prvenstvu i trenutno je 11. Fener je 13. sa dva boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi