44

Komentari (44)

sipopugaloma
Covjek bio pozitivan i zarazio pola ekipe zeljescara a svi o tome sutili. Znao si Begane i ti sigurno kao i cijeli ovaj portal, a sutili ste. Ne bi li zeljkan igrao i pobjedjivao.
Denchi
Od 4. Augusta krijes??? Pa trenirao si ti, igrao prijateljsku tada....
Alen23
prebolovao koronu mozes je imat 10 puta jarane hahahaha mozes bit negativan izac iz bolnice dirnut nesto ako ima virus na toj podlozi opet mozes imat
SarajevoFC
Eto prepali se u Izraelu Selje, njihove stare kurave pa lažirali testove. Pa ljudi priželjkivali Željanu da je opet nag.uze. Seljo cirkus se nastavlja.
19Blue21
@SarajevoFC a vi nase kurave, trpali vam 8 puta, ššš ni jedne
sarma2
Drugi nalaz koji je seroloski i pokazuje da je negativan za oba antitijela IgG i IgM znaci da nikad nije ni imao koronavirus. Njime je potvrdio da nije nikad ni bio bolestan. Prvi nalaz od Dr. Konjhodzica je PCR i moze samo dati informaciju da li je trenutno inficiran virusom. Ja da sam on tuzio bih za netacnost prvog testa. Ne razumije ni on svoje nalaze ali je zalosno da mu niko nije uspio objasniti.
Bhf111
Ja sam.pisao da zidovi namjerno laziraju testove jer su miislili da ce dobiti 3 0
SonPen1946
Ma hapsit neodgovornu stoku!!!!
Brke87

Komentar i 9 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

RamboIzzMostara
Da se ne lažemo, postali ste dosadni sa Seljom, i sa Seljacima 87. Svaki dan samo o Selji pišete kao da je Bosna i Hercegovina od Baščaršije do Grbavice...Dajte nam Velež, Široki, Borac, Radnik, Zrinjski itd. koga boli racku šta radi propali klub Seljoo. Izgubili ste 3-0, završena priča.
plavi_duh87
Majstore tjesi se, na osnovu cega smo izgubili 3:0?
user1579962154
Ja sam iz Mostara i strastveni sam navijač Veleza i znam koliko je to ime teško i značajno, ali sad vas molim da sve prijavite ovog “Ramba” iz Mostara koji bruka naš klub, pravi Veležovi navijači ovo ne pisu. Ugasite mu profil prijavite ga
user1582998148
pa krivo ti sto se ne prica o sarajevu a i da se sta pocne pricati tu je klasicno kmecanje o sudijama i penalima tako da..
RamboIzzMostara
@user1579962154 k*rac si ti moj iz Mostara. Gačanin, šljeg'o u grad nakon rata. Nisi ti vidio prijeratni Mostar. Na ovom portalu omalovažavaju Velež svaki dan, a ti ih još braniš.
RamboIzzMostara
@user1582998148 zaboli me i za Sarajevo. Da nisam jutros otvorio ovaj portal, zaboravio bi' da Željezničar i Sarajevo postoje...toliko ste mi bitni u životu, ne pitaj.
Asam85
Te klubove koje si nabrojao kad ovom jadnom Želji budu do koljena onda će se i o njima pisati, sad da li lijepo ili ne...? Zato se mnogo ne uzbuđuj i probaj bar jednu objavu o velikanu da ignorišeš, ništa lakše.
user1579962154
Tvoj je problem sto vidiš samo ružne komentare. I zvijezde na nebu znaju da su pravi velezovci sa prVim hordama u dobrom odnosu,a ti pišeš odvratne komentare. Vi sto se svađate me predstavljate ni Velež ni Sarajevo ni želju. Predstavljate samo sebe u losem
RamboIzzMostara
@user1579962154 Da si išao na utakmice Veleža prije rata , znao bi da tadašnji NS BiH nikad nije dozvolio da Velež postane prvak Jugoslavije upravo zbog interesa naših jarana iz Sarajeva. U prvenstvu 1989/90 FK Sarajevo je ispao iz prve lige po rezultatima i tabeli FSJ, ali tada na scenu stupa FS BiH, koji donosi odluku da je republički interes da iz lige ispadne RŠD Velež, a ne FK Sarajevo, te preko foruma u FSJ dogovara da FK Sarajevo ponovno odigra utakmicu, nakon završetka prvenstva, protiv NK Dinamo Zagreb.
19Blue21
@RamboIzzMostara sagni se na donji ibricic papak jedan, ti Mostara vidio nisi
Sako12
Ma ovo se petlja samo , tacno ovi cifuti kontali da nam smjeste ..
ThrillerHz
Pokupio ga u Walteru :)
RamboIzzMostara
papagaj
Tako je Zeko samo oštro i vrazi nam se da slavimo zajedno
Plavi21
Što Rahmanović ne pokaže svoje pozitivne nalaze?
nedoni46
HAHAHAHAHAHA vazda svoje probleme nama prebacujete, nevinascad
Plavi21
I da ti dam, kao i kolege ti, ne bi došao. Koristiš ružne riječi, Baš kako i dolikuje vašoj reprezentativnom uzorku.
nedoni46
toliko su mi ruzne rijeci, da cekam da me uhapse radi online nasilja :P
Lafac
O ovome sam ja pričao a pojedini me optuživali da izmišljam i lažem!
kukuruz
Razbijte muljatore
bistrik87
ovi testovi grijese, to svako zna u svijetu, najsigurnije se dva puta testirati ako si prije toga bolovo istu
Neddim1
Mrzitelji Želje na aparatima.
RamboIzzMostara
@Neddim1 zaboli nas racku za Seljuu..zaboravio sam da Seljoo postoji, dok nisam otvorio portal SeljoSeljo.ba
PlavaPorodica
Ovo je cirkus sa ovim testovima. Baš cirkus. Nek' si ovo javno objavio Zekane :)
Sa1946
Opasne muljaže se rade sa ovim u Evropi, kao navijač Sarajeva, ovdje sam na strani Želje jer im se i u Izraelu uradilo isto ono što su i Slovanu iz Bratislave. Nekako se tome mora stati u kraj.
Uranija
Ovom Zecu je kod nas ustanovljeno ponovno prisustvo corona virusa, prije puta u Izrael, nemaju Izraelci sa ovim ništa. Moraš pročitati pitaru fino tekst ako treba dva puta
forgemp
Ma ovi testovi kao da nasumicno pokazuju ko je pozitivan i negativan. Uvijek "buranija" nastrada. Zeljo istraj u borbi protiv *****a i sretno. Od navijaca Fks.
Huso00
A zasto su Sadikovicu i Ikicu negativni nalazi nakon ponovljenog testiranja, aj suti tamo
Lafac
Idi igraj se sa svojim vršnjacima klikera Uranija!! Ostavi starije da pišu i razmjenjuju mišljenja !!
stole
Uranija je doktor sa Kobilja glave sve zna o nasim igracima vjerujte njemu on zna kad ce svi igraci biti negativni
Uranija
@Lafac @stole dobro ako će vam biti lakše onda neka bude da su Izraelci došli u Sarajevo i testirali Zeca...namazani su Izraelci pravo...hahahahaha
E.Car
@Uranija znaš to dobro šta je momak napisao, greške sa testovima se mogu desiti svugdje. Pa i muljaze. To neko moze iskoristiti pogotovo kad si daleko od očiju. Rekao sam ti da je nemoguće da su neki fuudbaleri pozitivni poslije mjesec dana, virus ne može opstati toliko. Pogotovo ako si imao simptome i oni davno prošli. Imaš imunitet, nemaš virus 100%.
Uranija
@E.Car dobro ako će ti biti lakše onda neka bude da su Izraelci izmislili pozitivne na covid ali problem je ko vam je ovdje ovih šest igrača ‘namjestio’. Kažem da za Izrael imate opravdanje ako će vam biti lakše...
semano1
Sa1946
@Uranija da si pročitao šta sam napisao, vidio bi da sam napisao "i u Izraelu", znači ne odnosi se na Zeca samo, nego i na ove koji su pozitivni tamo bili, a evo danas su negativni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.