"Imamo Lotita koji je ljekar, naučnik, virolog i astronaut! Sve je odgođeno, a mi glumimo budale"
Foto - EPA

Cellino ne prestaje s uvredama

"Imamo Lotita koji je ljekar, naučnik, virolog i astronaut! Sve je odgođeno, a mi glumimo budale"

M. Šljivak

Predsjednik Brescije Massimo Cellino jedan je od ljudi koji se zalaže za prekid italijanskog prvenstva.

On je oštar protivnik nastavka prvenstva i konstantno daje žestoke izjave za italijanske medije. Najčešće mu je na meti prvi čovjek Lazija Claudio Lotito.

"Što bi vlada odlučivala kada imamo Lotita koji je ljekar, virolog, nuklearni naučnik, psiholog, pa čak i austronaut? Sve je odgođeno, Euro, Olimpijske igre, pa zašto mi glumimo budale?", pita se prvi čovjek Brescije.

Cellino je prije nekoliko dana objavio da je i on pozitivan na koronavirus, a objasnio je i kako se zarazio:

"Bio sam u Cagliariju nekoliko dana, nakon što sam tri sedmice boravio u karantinu u Bresciji. Išao sam u bolnicu da obavim testove. Simptomi koje sam imao bili su da sam osjećao pretjeran umor i boljele su me kosti", kazao je Cellino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brescia je posljednji tim Serije A s malim šansama za opstanak jer su osvojili samo 16 bodova u dosadašnjem dijelu sezone.

Promo

Top Komentari

Adnanos
Svako za sebe jeli. Ako je klub zadnji onda je najbolje sve iz pocetka
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi