Immobile i SMS za novu pobjedu Lazija

Nebesko-plavi osvojili nove bodove

Immobile i SMS za novu pobjedu Lazija

Edmir Škorić
Teme:

Nogometaši Lazija su u Speziji slavili protiv istoimene domaće ekipe sa 2:1.

Lazio je danas očekivano i zasluženo slavio, s tim da je trener Simeone Inzaghi odlučio ranije izvesti ključne igrače kako bi ih sačuvao za posljednji meč grupne faze Lige prvaka.

Gosti iz Rima poveli su u 15. minuti. Sergej Milinković-Savić je asistirao Ciru Immobileu, koji nastavlja golgetersku seriju.

U 33. minuti perfektno izvedenim slobodnim udarcem Milinković-Savić udvostručuje prednost Lazija i na neki način osiugrava tri boda svom timu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uspio je Nzola u 64. minuti smanjiti na 2:1, ali to je bilo sve. Lazio je u 92. postigao i treći gol, ali je Pereira bio u ofsajdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi