Lotito: Svi neutralni se nadaju tituli Lazija

Predsjednik Lazija

Lotito: Svi neutralni se nadaju tituli Lazija

Predsjednik Lazija Claudio Lotito izjavio je kako se "svi neutralni" nadaju da će njegov tim osvojiti Seriju A.

Ove sezone Lazio igra odlično i trenutno se nalazi na drugom mjestu, a nadu da mogu osvojiti titulu dodatno im je dao i trijumf koji su za vikend ostvarili nad Interom (2:1).

Od te utakmice Lotitov telefon je usijan od poziva, poruka...

"Istina je da svi žele da prekinu monopol Juventusa, ali i da se porazi Inter. Svi oni koji ne podržavaju Juventus i Inter, podržavaju nas. Mnogi navijači Lazija su se javili, ali i mnogo onih koji ne navijaju za naš klub", otkrio je Lotito za italijanske medije.

Tek se oduševio u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pozivi i poruke nisu mi bili najveće nezadovoljstvo već prizor koji sam vidio u svlačionici. Pet ili šest igrača mi je prišlo s velikom dozom adrenalina. Vikalo je 'da li ste vidjeli predsjedniče? Uradili smo šta ste nam rekli", dodao je Lotito.

Naredni ispit Nebeskoplavi imaju protiv Genove.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi