Independent tvrdi: Rooney ide u Everton
FOTO: EPA

Vraća se gdje je sve počelo

Independent tvrdi: Rooney ide u Everton

Legendarnom engleskom fudbaleru Wayneu Rooneyu bliži se kraj saradnje sa Manchester Unitedom. 

Posljednjih mjeseci u tamošnjim medijima se sve više špekuliše da će Rooney na kraju sezone i definitivno napustiti Old Trafford, a sve je izvjesnije da će svoju karijeru završiti tamo gdje je i počeo - u dresu Evertona. 

Ako je vjerovati pisanju Independenta, Manchester United je spreman izaći u susret Rooneyu i pustiti ga bez obeštećenja u matični klub, ali samo pod uslovom da 'Karamele' garantuju napadauči sedmično 150.000 funti. 

Dvije strane su navodno blizu dogovora i po svemu sudeći Rooney će prije isteka ugovora završiti svoju dugogodišnju priču u Manchester Unitedu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Evertona, veliko interesovanje za Rooneya još je pokazao West Ham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti