Dječak vrijeđao zvijezdu Barcelone, a on iznenada zaustavio automobil, izašao i unio mu se u lice

Nimalo prijatne scene

Dječak vrijeđao zvijezdu Barcelone, a on iznenada zaustavio automobil, izašao i unio mu se u lice

Esmer Oštraković

Iz dana u dan fudbaleri Barcelone susreću se sa problemima ispred svog trening centra, a posljednja "žrtva" bio je defanzivac ove ekipe Inigo Martinez.

Naime, on je jučer skroz izgubio živce zbog uvreda koje mu je uputio jedan dječak na izlazu iz trening centra Barcelone.

Xavi Hernandez je svojim igračima dao dan odmora nakon jučerašnjeg regeneracijskog treninga, a nakon što je sve završeno igrači su kao i obično krenuli svojim kućama.

Neugodno iskustvo na izlasku iz trening centra doživio je Inigo Martinez jer ga je jedan TikToker odlučio vrijeđati na kapiji, a fudbaler nije htio da mu ostane dužan.

Na snimku koji je snimio neko od dječaka koji su bili pored jasno se vidi kako zvijezda Barcelone zaustavlja svoj automobil kako bi izašao i "sukobio" se sa dječakom.

Oglasi

Inigo Martinez se dječaku unio u lice i odlučio je da mu kaže sve što ima.

"Ovo je zadnji put da me nazoveš glupanom. Zadnji put da me vrijeđaš. Također i tvom prijatelju", rekao je Martinez prijeteći prstom prema dječaku, te se okrenuo i otišao u svoj automobil.

Na snimku se čuju i glasovi nekih osoba koje su tu bile i koje su govorile dječaku da se kontroliše i da prestane da ga provocira.

Dječak je, nakon što je Inigo izašao, počeo da se pravi kao da ništa nije bilo te je tražio da se fotografišu i time je dodatno provocirao fudbalera Barcelone.

Slične situacije dešavaju se i njegovim saigračima, ali do sada još niko nije reagovao na ovaj način na koji je to uradio defanzivac Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nerijetko se dječaci bacaju na automobil ili udaraju automobile igrača samo kako bi ih natjerali da se zaustave. Ukoliko se desi da ne stanu onda krenu da ih vrijeđaju.

Upravo to je bio slučaj sa Martinezom koji nije htio da stane, a nakon toga su se mogle čuti uvrede koje su dovele do cijele ove situacije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Poceo sandzo vojo da vrijedza,tipicno za traktoriste i kad dobiju sapun bune se takvi kao sandzo vojo!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi