Insigne: Ova pobjeda je za nas, ali i cijeli Napulj

Napoli savladao Juventus

Insigne: Ova pobjeda je za nas, ali i cijeli Napulj

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su na svom terenu pobijedili Juventus u derbiju 21. kola italijanske Serije A.

Napoli je konačno uspio da prekine očajnu seriju i to upravo protiv Juventusa. Napolitanci su pobijedili sa 2:1, a golove za ovaj tim postigli su Zielinski i Insigne.

Nakon utakmice Insigne je bio sretan što je Napoli uspio da dođe do tri boda protiv ljutog rivala i ti u teškoj situaciju u kojoj se klub nalazi već nekoliko mjeseci.

"Fokusirani smo samo na sebe i ponašamo se profesionalno jer znamo da sve mirno moramo prevazići. Sretni smo što smo pobijedili Juventus i osvojili tri boda. Ova pobjeda je za nas, ali i cijeli Napulj", poručio je Insigne nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je trenutno na desetoj poziciji sa 27 bodova i uspjeli su doći do pobjede nakon tri uzastopna poraza. Juve je prvi sa 51 bodom i ima tri boda više od drugoplasiranog Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti