Insigne se usprotivio Raiolinom zahtjevu

Već našao novog agenta

Insigne se usprotivio Raiolinom zahtjevu

Lorenzo Insigne više nije na listi fudbalera koje zastupa najmoćniji agent na svijetu Mino Raiola.

Insigne i Raiola su počeli zajedno raditi još prije dvije godine, no saradnji je u međuvremenu došao kraj nakon što je između dvije strane došlo do neslaganja oko planova vezanih za budućnost. 

Poznato je kako se Insigne u posljednje vrijeme mnogo dovodio u vezu s odlaskom iz Napolija, na tome je navodno najviše insitirao upravo Raiola, ali 29-godišnji fudbaler odlučio je ostati 'pod Vezuvom'.

Mediji u Italiji pišu kako Insigne namjerava produžiti ugovor sa Napolijem i da samim tim nije želio udovoljiti zahtjevima Raiole koji mu je u međuvrmenu postao bivši agent.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O Insigneovoj karijeri u narednom periodu brigu će voditi Vincenzo Piscane čija se agencija na društvenim mrežama već pohvalila novim klijentom.

"Ponosni smo što je Insigne postao dio naše agencije. Privilegija je raditi s takvim fudbalerom", stoji u objavi agencije GEV Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi