Hladan tuš za Edina Džeku!

Pred meč Lige prvaka

Hladan tuš za Edina Džeku!

Admin Čaušević

Inter od 21 sat igra možda i najvažniji meč u dosadašnjem dijelu sezone.

Nerazzurri će u 3. kolu Lige prvaka dočekati Barcelonu i to bez Edina Džeke u startnoj postavi što je mnoge iznenadilo, posebno fanove popularnog Dijamanta.

Simone Inzaghi je odlučio da napadački tandem budu Joaquin Correa i Lautaro Martinez bez obzira što su u lošijoj formi od popularnog Dijamanta.

Na drugoj strani Xavi je na teren odlučio poslati svoje najjače snage sa Lewandowskim, Dembeleom i Raphinhom u napadu.

Inter (3-5-2): Onana; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro, Correa. Allenatore: Simone Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Sergi Roberto, Christensen, Eric Garcia, Alonso; Gavi, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Dembélé.

Oba tima nakon dva odigrana kola imaju po tri boda. Prvo mjesto je rezervisano za Bayern pa će se sigurno igrači Intera nalaziti pod većim pritiskom, prije svega što igraju na domaćem terenu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Inzhagi je smeče od trenera.
3 0
SarajFK
Pa kloc
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi