Inter dovodi nezadovoljnog Mullera?

Želi napustiti Bayern

Inter dovodi nezadovoljnog Mullera?

E. Škorić

Nezadovoljni Thomas Muller planira da ode iz Bayerna, a nekoliko evropskih klubova pomno prati razvoj situacije.

Muller nema previše minuta ove sezone kod Nike Kovača i zato namjerava već u januaru otići, a ako ne, onda na kraju sezone.

Za sada je nekoliko timova koji se zanimaju za Mullera, a navodno je ozbiljno za Nijemca zagrizao Inter.

Antonio Conte želi 30-godišnjaka već u januaru jer mu se na duži period povrijedio Aleix Sanchez, kojeg je Inter doveo ovog ljeta iz Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uz Inter, upravo Manchester je jedan od glavnih kandidata za dovođenje Mullera, koji je cijelu karijeru proveo u Bayernu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
nikad
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi