Inter pronašao zamjenu za Perišića

Inter pronašao zamjenu za Perišića

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić blizu je odlaska iz Intera ovog ljeta.

Perišić je s Interom osvojio Kup Italije, ali ne i Scudetto, a čini se da mu je nedavni meč protiv Sampdorije (3:0) u 38. kolu Serije A bio posljednji u dresu Nerazzurra.

Krilnom nogometašu ističe ugovor i još uvijek nije pristao na uslove koje mu nudi Inter, te se odavno špekuliše da će napustiti ovaj tim. Kao nova destinacija spominjao se Juventus, pa i Chelsea...

I dok Perišić čeka na pravu ponudu i odluku, Inter također uveliko radi na njegovoj zamjeni, a mediji u Italiji smatraju da je ona već detektovana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Andrea Cambiasso, 22-godišnji lijevi bek Genoe, na meti Intera, ali ovog igrača već neko vrijeme prati Juventus, a želja je i novog prvaka Milana.

Cambiaso je ove sezone sakupio ukupno 28 nastupa te je postigao jedan gol uz četiri asistencije, a s obzirom da je njegov tim ispao iz lige, on će gotovo izvjesno tražiti transfer u neki od timova koji su Seriji A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prvenac
Menadžeri se za****vaju s igračima. Ovo je igrač u godinama, dobro se uklopio u Inter a u ranijem klubu je bio rezerva. Glupo je da ide dalje jer je već dosta zaradio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi