Ako je vjerovati onima 'koji uvijek znaju više' Edin Džeko je na korak od Juventusa

Odluka će se donijeti veoma brzo

Ako je vjerovati onima 'koji uvijek znaju više' Edin Džeko je na korak od Juventusa

M. Šljivak

Edin Džeko velika je želja Juventusa.

Najveći italijanski tim je pokazao ozbiljan interes za reprezentativca Bosne i Hercegovine i uveliko rade na tome da ga dovedu u Torino.

Da bi Džeko mogao završiti u Juventusu uvjerene su kladionice. Kako ljudi iz svijeta klađenja uvijek znaju više, kvota na njegov potpis za Juventus je 2.50.

Kvota je u odnosu na prije nekoliko dana poprilično pala. Bila je 2.75, sada je znatno manja i nema dileme da je ovo sasvim sigurno zanimljiv znak za sve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Konačna odluka na kraju će biti u rukama bh. dijamanta. On bi je trebao saopštiti veoma brzo i sigurno da svi jedva čekaju da se to desi.

Juventus je sigurno veliki izazov, ali Roma je tim u kojem je on šef.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Blago njemu, a tek Juventusu. Sada mogu do trofeja Lige Šampiona, još Viali i Ravaneli i to je to.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi