Na Meazzi odavno nije viđen bolji gol: "Ubio pauka" za erupciju oduševljenja navijača Intera

Mkhitaryan pogodio za 1:0

Na Meazzi odavno nije viđen bolji gol: "Ubio pauka" za erupciju oduševljenja navijača Intera

E. Čaušević

Inter i Lecce igraju trenutno na Meaazi utakmicu 25. kola italijanske Serije A.

Inter je jasno favorit u ovoj utakmici, ali su igrači Leccea pokazali da nisu došli da se brane i da će pokušati da se nadigravaju.

To se gostima i nije previše isplatilo jer je Inter u 29. minuti uspio da dođe do prednosti.

Barella je ostavio odlično loptu Mkhitaryanu koji je s vrha kaznenog prostora spektakularno pogodio rašlje gola Leccea za 1:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fantastičan pogodak za vodstvo Intera protiv Leccea pogledajte OVDJE.

Treba istaći i da bh. reprezentativac Edin Džeko igra od prve minute, ali Dijamant nije u dosadašnjem dijelu susreta imao nekih izglednijih prilika.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi