Messi ne prilazi američkim zvijezdama na stadionu, ali čovjeka s crnim kačketom je odmah prepoznao

I Amerikanci u čudu što je baš njemu prišao

Messi ne prilazi američkim zvijezdama na stadionu, ali čovjeka s crnim kačketom je odmah prepoznao

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera iz Miamija sinoć su gostovali kod Los Angelesa i slavili sa 3:1, a naravno u centru pažnje ponovo je bio Lionel Messi. Mnoge hollywoodske zvijezde iskoristile su priliku da dođu i uživo gledaju Messija, a inače on im nikada ne prilazi sam, no kada je vidio čovjeka u crnom kačketu jednostavno nije mogao da ga ignoriše.

Stadion u Los Anglesku bio je prepun američkih zvijezda koje su došle samo kako bi na sceni gledali Messija jer inače skoro niko od njih ranije i nije bio na utakmicama MLS-a što najbolje govori kakav utjecaj Argentinac ima širom planete.

Među zvijezdama se izdvojila popularna pjevačica Selena Gomez koja nije mogla da vjeruje kada se Messi pojavio na terenu, te svoje emocije nije mogla da sakrije.

Utakmice Intera bez obzira da li se igrale u Miamiju ili nekom drugom američkom gradu prati dosta poznatih ličnosti, ali Messi nema naviku da im prilazi i pozdravlja ih, a ruku na srce neke njih vjerovatno i ne prepozna.

Međutim, svi su se sinoć iznenadili kada je Messi nakon utakmice prišao jednom čovjeku s crnim kačketom koji je sa svojom djecom pratio meč.

Oglasi

Messi ga je prepoznao i odlučio da ga pozdravi što je sve iznenadilo, pa i tog čovjeka za kojeg se kasnije ispostavilo da se radi o poznatom američkom glumcu Owenu Wilsonu.

Od svih tih silnih zvijezda među kojima su se istakli Selena Gomez i Leonardo Di Caprio na kraju je Messi prepoznao Owena Wilsona što je mnoge iznenadilo, pa i samog glumca koji je bio oduševljen što je Argentinac prišao da pozdravi njega i njegovu porodicu.

Messi je dao autograme Wilsonovim sinovima, a kamere su zabilježile taj trenutak, te se u Americi ne mogu načuditi kako je pored svih tih zvijezda koje su u zadnja dva mjeseca bili na utakmicama Intera na kraju Argentinac prepoznao baš tog glumca.

Očito je da Messi voli filmove u kojima se pojavljuje Wilson, a riječ je većinom o komedijama koje su za sve uzraste, te je ovaj glumac očito među omiljenijim u kući najboljeg igrača svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi