Slavna pjevačica izgubila kontrolu: Vidjela je najvećeg ikad i odmah su joj "ispale oči"

Argentinac prva zvijezda MLS-a

Slavna pjevačica izgubila kontrolu: Vidjela je najvećeg ikad i odmah su joj "ispale oči"

Admin Čaušević

Inter Miami je u gostima pobijedio LA FC sa 1:3. Lionel Messi nije postigao niti jedan gol, ali je upisao dvije asistencije i bez sumnje je bio prva zvijezda večeri.

Mnoge slavne ličnosti su iskoristile priliku da pogledaju Messijevo prvo gostovanje u Los Angelesu, između ostalih tu su bili britanski princ Garry, reper Tyga te poznata pjevačica Selena Gomez.

Upravo je snimka 31-godišnje Gomez postala viralna zbog njenog zaista šokantnog izraza lica kada je vidjela šta Messi radi na terenu.

Tokom utakmice Messi je imao sjajnu priliku za pogodak, ali je njegov udarac na snalažljiv način odbranio vratar LAFC-a John McCarthy.

Glumica i pop zvijezda bila je šokirana promašajem Argentinca. Njenu reakciju uhvatile su kamere, a slike su postale viralne.

Oglasi

Nekoliko promjena ekspresije lica u razmaku od nekoliko sekundi koje je napravila Gomes su idealne za opis čovjeka koji ne vjeruje u ono što je vidio.

Inače, meču je prisustvovao i Leonardo DiCaprio, čuveni američki glumac kojeg su sudije uhvatile kako gricka sladoled.

Na kraju slavne ličnosti nisu mogle vidjeti Messija kako zabija, ali je sa dvije asistencije magični Argentinac ipak pokazao zašto se smatra najboljim igrače svih vremena.

Gosti su na odmor otišli zahvljajujući golu Fariasa, da bi u drugom poluvremenu Messi asistirao Albi i Campani, dok je utješni gol za domaće zabio Hollingshead.

Sa sedam bodova u posljednje tri utakmice Inter Miami je sada na osam bodova zaostatka za mjestom koje donosi razigravanje za play-off.

Top Komentari

antiTrojkas
Najveci IKAD??!!!...Ovo je uvreda za inteligenciju!!!!!...ovaj portal isto"Vesela sveska"
3 4
user1676286668
Logično čauš pisao ako ne objavljuje erotiku i pornjavu onda objavi ovako glup naslov....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi