Sve je već poznato: Italijani objavili sastave za derbi Inter - Milan

Conte i Pioli bez kalkulacija

Sve je već poznato: Italijani objavili sastave za derbi Inter - Milan

E. Čaušević

Na Meazzi se danas igra veliki derbi između Intera i Milana u okviru četvrtog kola Serije A.

Nakon reprezentativne pauze početak prvenstava širom Evrope nije mogao biti bolji jer nas očekuje nekoliko derbija. Izdvaja se ona ja Meazzi gdje će snage odmjeriti gradski rivali Inter i Milan.

Utakmica počinje u 18 sati, a italijanski mediji već su objavili moguće sastave. Za Rossonere je najvažnije da se Zlatan Ibrahimović oporavio od korone i da je spreman za meč.

S druge strane, Antonio Conte ima nekoliko problema s povrijeđenim igračima, ali i onim koji su zaraženi, no i pored toga sastav Intera će biti itekako jak.

Vjerovatni sastav Intera: Handanović, D'Ambrosio, De Vrij, Kolarov, Hakimi, Vidal, Brozović, Perišić, Barella, Lautaro, Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Milana: Donnarumma, Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez, Kessie, Bennacer, Saelemaekers, Calhanoglu, Brahim Diaz, Ibrahimović.

Kvote za veliki gradski derbi Intera i Milana možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Konačno da se i taj derbi vrati, u zadnjih 10 godina je bilo jako dosadno gledati svaki meč oba ta kluba..
3 2
nightcry
handri Pioli Krunića a ne da mu da ode u Torino ili Fiorentinu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi