Manolas odabrao tim iz snova, šta će na to reći Edin Džeko?

Grk izabrao najbolje

Manolas odabrao tim iz snova, šta će na to reći Edin Džeko?

Endin Čaušević

Grčki defanzivac Kostas Manolas u razgovoru za zvaničnu stranicu Rome odlučio je da izabere 11 fudbalera koji čine njegov tim iz snova.

Manolas iza sebe ima veoma dobru sezonu u dresu Rome i poručio je da će i naredne sezone nositi dres rimskog kluba. U razgovoru za zvaničnu stranicu kluba grčki defanzivac odlučio je da izabere svoj tim iz snova.

Navijači Rome iznenadili su se što se na listi iz ovog kluba našao samo Francesco Totti jer su mnogi vjerovali da će mjesto u vrhu napada dobiti Edin Džeko. No, naš napadač jednostavno nije imao mjesta pored Ronalda, Messija i Cristiana Ronalda.

"Uh to je teška odluka. Morat ću ići formacijom 4-2-3-1. Na golu bi bio Buffon, a u odbrani Maicon, Cannavaro, Nesta i Maldini. U veznom redu je već problem koga izabrati. Malo defazivnije igrali bi Zidane i Xavi, a ispred njih Totti, Messi i C. Ronaldo. Naravno, mjesto u vrhu napada pripada Ronaldu jer mu niko nije ni blizu", poručio je Manolas.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Manolasov tim iz snova: Buffon, Maicon, Cannavaro, Nesta, Maldini, Zidane, Xavi, Totti, C. Ronaldo, Messi, Ronaldo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pegazus
Hoćete da kažete da Džeko misli da je bolji od El Phenomena? Pa, Manolas nije ni sebe stavio. Dobar mu je tim.
5 0
Harisss
Ma ne misli Dzeko nista tome slicno. To novinari svojim clancima vole dati dodatnu tezinu a mi koji detaljnije pratimo fudbal ne trebamo se tome cuditi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi