Inter odredio cijenu za svog napadača: Da ipak nije pretjerana cifra?

Lautaro na transfer listi

Inter odredio cijenu za svog napadača: Da ipak nije pretjerana cifra?

Edmir Škorić

Inter je spreman na ljeto prodati Argentinca, ali uprava milanskog kluba ima visoke zahtjeve.

Lautaro nije u formi, pogodak nije postigao od početka januara, a sve su prilike da će na ljeto morati da promijeni sredinu.

Unatoč činjenici da je argentinski napadač prije samo nekoliko mjeseci potpisao novi ugovor s Nerazzurrima do 2026. godine, i dalje privlači pažnju brojnih klubova širom Evrope.

Za usluge argentinskog napadača zainteresovani su Liverpool i Atletico Madrid, prenosi Football Italia.

Uprava Intera svjesna je interesa drugih timova, te je odlučna da Lautara dobro unovči, a postaavljena cijena iznosi 90 miliona eura. Osim Liverpoola i Atletica, vjeruje se da su Barcelona, Arsenal i Borussia Dortmund također zainteresovani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac je ove sezone za Inter odigrao 33 utakmice ukupno u kojima je postigao 12 golova, a ima i dvije asistencije, no u posljednje vrijeme je u ozbiljnoj krizi.

Transfermarkt igrača procjenjuje na 80 miliona eura, a već je poznato koga Inter želi dovesti u napad umjesto njega. Glavne metge su Paulo Dybala iz Juventusa, Gianluca Scamacca iz Sassuola i Jonathan David iz Lillea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Liverpool da plati 90 miliona za ovog panja?...ja bi prije za penzionera Dzeku dao 90 miliona...pa Haaland je 75 miliona hahahahaha...
1 5
Klicko
Hahaha skupa drva.Pa zar ima ijedan klub koji bi dao 90 miliona za ovog panja?
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti