Lautaro bira između dva kluba, novi Džekin partner će biti čovjek rođen u BiH

Transfer špekulacije iz Italije

Lautaro bira između dva kluba, novi Džekin partner će biti čovjek rođen u BiH

Admin Čaušević

Inter ozbiljno radi na prodaji Lautara Martineza, u srijedu izvještavaju italijanski mediji. 

Sportski direktor Intera Piero Ausilo se nalazi u Madridu. U utorak je gledao meč Real - Chelsea, a večeras će biti na Wanda Metropolitanu gdje igraju Atletico i Manchester City.

Auslio u španskoj prijestolnici ne boravi da kupi neku zvijezdu već radi na zvučnom izlaznom transferu i to Lautara Martineza.

Inter će prije kupovine morati zaraditi najmanje između 60 i 70 miliona eura te smanjiti plate za 10% do 15% pa je prodaja neke od zvijezda neminovnost.

Za Lautara su najozbiljniji interes do sada pokazali Atletico Madrid i Tottenham. Jorgnadžije su još uvijek jako zainteresovane za angažman argentinskog napadača.

Nije ohladio interes ni Tottenhama pogotovo nakon što na klupi sjedi Antonio Conte, čovjek koji je već trenirao Lautara.

U Interu se nadaju da će prodajom Lautara uspjeti zaraditi između 70 i 80 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milanski klub već sprema plan u slučaju odlaska Lautara, a vrlo je izvjestan angažaman Luke Jovića koji je viša u Realu pa bi tako Bijeljinac u novoj sezoni trebao biti partner u napadu našem Edinu Džeki.

Jedna od želja je i Nunez iz Benfice, ali ovaj napadač je trenutno nedostižan za Nerazzurre, dok još uvijek postoji mogućnost dovođenja Gianluce Scamacce.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovo ako je istina neka ugase klub,pa taj lik je dao 2 gola za 3 godine u Realu...i ne znam kako misle biti konkurentni prodajuci najbolje igrace svake sezone...jeste da je Lautaro van forme,ali Jovic da ga zamijeni,smijesno...ne razumijem ove klubove koji dozvole da ih kupe Kinezi,pa oni ni u jedan klub nisu nista ulozili...
9 1
Mele
Jovic, ma daj ... treba onda i Hazarda , ha ha, da se bore za opstanak umjesto za titule..
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije