Inter prosuo dva boda u nadoknadi

Remi Fiorentine i Intera

Inter prosuo dva boda u nadoknadi

Fiorentina i Inter na stadionu Artemio Franchi odigrali su neriješeno (1:1) u okviru 20. kola Serie A.

Tokom prvog poluvremena Fioretnina je imala dominaciju i nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka. Golmanu gostiju su prijetili Astori i Chiesa, ali je Handanović u nekoliko navrata odličnim intervencijama spašavao Inter.

I dok je Fiorentina stvarala šanse, Inter je poveo u desetoj minuti nastavka. Icardi se najbolje snalazi u šesnastercu domaćina, pa odbijenu loptu neometano šalje u mrežu za slavlje svog tima.

Inter u posljednje vrijeme ne briljira, a dokaz je i ovaj susret, pošto su gosti u nadoknadi prosuli dva boda. U posljednjim trenucima utakmice Simeone je uspio postići pogodak za radost svih u Firenci, ali i tugu u gostujućim redovima.

Ovim bodom Fiorentina je ostala na osmom mjestu sa 28 bodova, dok je Inter trećeplasirani sa 42 boda.

Serie A, 20.kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fiorentina - Inter 1:1

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi