Inter i Džeko bez ispaljenog metka, Lukaku prijetio saigračima

Veliki kiks Nerazzurra

Inter i Džeko bez ispaljenog metka, Lukaku prijetio saigračima

Admin Čaušević

Inter nije uspio pobijediti kod davljenika Sampdorije. Meč na stadionu Luigi Ferraris okončan je rezultatom 0:0 te Scudetto ostaje samo san za Nerazzurre.

Prvo poluvrijeme je bilo poprilično monotono bez većih uzbuđenja. Taj dio igre obilježila je svađa Romelua Lukakua i Nicole Barelle.

Lukaku je čak zaprijetio Barelli zbog svog ponašanja što su kamere snimile, a razlog je ponašanje na terenu italijanskog veznjaka.

[twitter]https://twitter.com/zielulife2/status/1625231648588439553[/twitter]

Tokom odmora u svlačionici su izgadili odnose te su u nastavku počeli igrati kao da se ništa nije desilo.

Inter se probudio u nastavku, ali nije uspio doći do pobjedonosnog gola iako su gosti iz Milana imali niz odličnih prilika.

Edin Džeko je u igru ušao u 66. minuti umjesto Lukakua. Odigrao je sasvim solidno te je u finišu imao i priliku da zabije za pobjedu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U sudijskoj nadoknadi Acerbi i Martinez su mogli postići golove, ali se nisu snašli u kaznenom prostoru te je na kraju ostalo 0:0.

Inter je sada na -15 u odnosu na prvoplasirani Napoli koji može Scudetto staviti u sef, dok je Sampdorija poslije drugog meča bez poraza na -8 bodova za zonom spasa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapaK
Pa ko ne bi prijetio supcima Barelli, Lautaru i onom konju Dimarcu? Fakat, Dimarco i Dumfries zajedno nemaju IQ 50. Glupljih igraca nisam vidio. Lautaro mi je jedan od najomrazenijih fudbalera, precijenjen, napuhan, prepotentan. Nogu mu treba slomiti. I ne cudi sto Messi radije igra sa Aguerom i onim mladjim Martinezom a ne s ovim doratom. Znaci, posljednji napad, lik samo da doda Dzeki loptu u petercu, i nece. Fuj, pleme ****.
2 0
Eno30
Kakav trener takva ekipa sa ovim trenerom nista osvojiti nece. Zao mi je Dzeke sto je zasluzio da podigne trofej osvojene serije A. Toliko dugo igra u Italiji samo mu to fali jos
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi