Iskoristio brata blizanca za skrivenu kameru, jadnom igraču Intera nije bilo jasno šta je snašlo

Našalili se s njim

Iskoristio brata blizanca za skrivenu kameru, jadnom igraču Intera nije bilo jasno šta je snašlo

Endin Čaušević

Inter je u nedjelju na prepunoj Meazzi slavio u velikom gradskom derbiju protiv Milana (1:0), a zanimljivu situaciju vidjeli smo nakon utakmice na parkingu ovog stadiona gdje je u centru pažnje bio Danilo D'Ambrosio koji se odlučio našaliti s Robinom Gosensom, a za to je iskoristio brata blizanca.

Inter je pred svojim navijačima koji su na Meazzi napravili pravi spektakl uspio da pobijedi gradskog rivala Milan sa 1:0, a gol odluke vidjeli smo u 34. minuti kada je Lautaro Martinez pogodio mrežu Rossonera za erupciju oduševljenja na tribinama.

Nakon derbija među igračima Intera vladalo je odlično raspoloženje, a to se najbolje vidjelo nakon utakmice na parkingu Meazze.

U centru pažnje bio je njemački fudbaler Robin Gosens koji je bio "žrtva" skrivene kamere koju mu je priredio saigrač Danilo D'Ambrosio koji je smislio odličan način kako da se našali sa svojim saigračem.

Poznato je da defanzivac Intera ima brata blizanca koji je također fudbaler, a to očito nije znao njegov saigrač Gosens koji je izgledao potpuno zbunjeno na parkingu kada mu je on prišao.

D'Ambrosiov brat blizanac zove se Dario i pristao je na nagovor brata da na parkingu priđe Gosensu i uđe s njim u razgovor, a na licu Nijemca moglo se vidjeti koliko je bio zbunjen jer mu nije bilo jasno šta se dešava.

Oglasi

Gosens je na prvu bio zbunjen kada mu je Dario prišao i pozdravio se s njim i mislio je da je to zaista Danilo, ali ubrzo nakon toga shvatio je o čemu je riječ.

Dario se nasmijao nakon što je kratko pričao s Gosensom, te mu je pokazao da njegov brat Danilo stoji nekoliko metara pored njih i sve to snima, a nakon toga svi su se nasmijali.

Ovaj video završio je na kraju i na društvenim mrežama i mnoge je nasmijao. Inače, i Dario je fudbaler i još uvijek je aktivan, ali jasno je da nije ostvario tako dobru karijeru kao njegov brat blizanac koji je član Intera.

Dario trenutno igra za niželigaša Carrarese i većinom je igrao u nižim rangovima italijanskog fudbala.

Oglasi

Ponikao je u Salernitani i još kao omladinac otišao u Fiorentinu gdje nije dočekao debi za prvi tim. Kao senior igrao je za Scagatese, Lecco, Triestinu, Lumezzane, Lecce, Monzu, Sienu, Bassano, Sambenedettese i Viterbese.

Njegov brat Danilo je daleko uspješniji i već dugi niz godina igra u Seriji A. Njihov put u omladinskim kategorijama je bio isti, ali je Danilo zaigrao za prvi tim Fiorentine za razliku od svog brata blizanca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kasnije je otišao u Juve Stabiju, a na ljeto 2010. godine potpisao je za Torino. U Torinu je igrao četiri goine, te je početkom 2014. godine stigao u Inter za četiri miliona eura, te je i danas član kluba s Meazze s kojim ima ugovor do kraja sezone.

Danilo je nastupio i za reprezentaciju Italije za koju je uspio odigrati šest utakmice, dok Dario nije igrao za nacionalnu ekipu u seniorskoj, ali ni omladinskim selekcijama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi