Inter slavio, Lech neumoljiv i s drugim timom

Prijateljske utakmice

Inter slavio, Lech neumoljiv i s drugim timom

E. Škorić

Veliki broj prijateljskih utakmica odigran je širom Evrope.

Mnogi klubovi igraju svoje posljednje pripremne utakmice pred početak nove sezone. 

Inter je danas s 4:3 savladao njemačku ekipu Stuttgart Kickers, a za Italijane su zabijali Palacio dva puta, Brozović i Icardi. U nastavku je St. Kickers preko dvostrukog strijelca Fischera i Segne uspio da smanji na 4:3.

Werder je s 4:0 nadigrao Salzburg, a strijelci su bili Bargfrede, Ujah, Garcia i Di Santo. Zanimljivo, svi pogoci postignuti su u prvih 45 minuta. CSKA je s 2:0 savladao Samaru, a Musa i Natcho su bili strijelci za Moskovljane.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Golom Piattija Valencia je s 1:0 porazila Southampton, Fener je sa 7:0 razbio iranski Zob Ahan, Basel je s 3:2 bio bolji od PSV-a, Plzen i kijevski Dinamo odigrali su 0:0, a Zwolle i Dnjepr 2:2, dok je bečki rapid s 2:0 bio bolji od FSV Frankfurta… 

Naredni protivnik Sarajeva, Lech, s 3:0 savladao je poljski Olsztyn u meču koji se igrao dva puta po 35 minuta. Tim iz Poznanja igrao je u drugom sastavu, obzirom da je prvi jučer slavio protiv Legije u Superkupu Poljske s 3:0.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.