Brozović junak Intera, Džeko nije imao svoj dan
Foto - EPA

Inter slavio

Brozović junak Intera, Džeko nije imao svoj dan

Midhat Šljivak

Inter je u 6. kolu italijanske Serije A na Giuseppe Meazzi dočekao Torino, a na kraju je susret okončan pobjedom Intera od 1:0.


Skroman meč prikazali su Nerazzurri, ali na kraju je spas stigao u liku Marcela Brozovića koji je postigao pogodak za pobjedu u 89. minuti susreta.

Prvo poluvrijeme nije donijelo previše uzbuđenja. Inter je bio bolji, pokušavao je nešto napraviti, ali prave završnice nije bilo. Torino je imao dobru šansu preko Vlašića, Handanović brani.

Nastavak meča ipak donosi šanse. Inter je napadao, a Torino je čekao šanse iz kontri.

Opasni su gosti bili po gol domaćeg sastava. Samir Handanović je međutim bio na vrhuncu zadatka i spasio je svoj tim u ovom meču.

Pokušavao je Inter svim silama doći do pobjede, a napadi su im se isplatili u 89. minuti susreta kada Nerazzurri stižu do pogotka.

Oglasi

Junak je Marcelo Brozović. Pogodio je mrežu Torina za 1:0, a asistenciju je upisao Nicolo Barella.

Edin Džeko nije imao svoj dan. Meč je počeo od prve minute, ali nije se naročito iskazao na današnjem meču.

Bh. dijamant je meč napustio u 68. minuti. Joaquin Correa je zauzeo njegovo mjesto u večerašnjem meču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 6. kolo:

Inter - Torino 1:0

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamdi kurtes
Odavno kloc nema svoj dan.
2 7
plemic
đeko je već đeturum koji treba okačiti kopačke o klin i malo pripaziti suprugu i djecu, a bogme i dubrovački restoran, sve mu se otima kontroli.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi