Inter uvjerljiv, dva pogotka Keite Baldea
Keita Balde je bio dvostruki strijelac u novoj pobjedi Intera

Serija A

Inter uvjerljiv, dva pogotka Keite Baldea

Edmir Škorić

U meču 13. kola italijanske Serije A Inter je ostvario sigurnu pobjedu protiv Frosinonea (3:0).

Inter se nakon teškog poraza od Atalante u Bergamu večeras vratio na pobjedničke staze i uvjerljivom pobjedom nad Frosinoneom vratio se na drugo mjesto na tabeli.

Juventus je daleko, ali je u Interu glavni plan da se završi na nekoj od prve tri pozicije, ali Scudetto je tek pusta želja svih na Giuseppe Meazzi u ovom trenutku, barem im Juventus ne dozvoljava da se puno nadaju.

Keita Balde je večeras uskočio u prvi plan i on je s dva pogotka obezbijedio pobjedu Interu dok je jedan postigao i Martinez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 13. kolo:
Inter - Frosinone 3:0 (Keita 10, 82, Maritnez 57)

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
CE SOLLO INTER!!! FORZA NERO AZURI!!!
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi