Inzaghi nastavlja po starom: Tandem u napadu se uvijek mijenja

Sastavi s Meazze

Inzaghi nastavlja po starom: Tandem u napadu se uvijek mijenja

Edmir Škorić

Inter će u 18 sati na Giuseppe Meazzi odmjeriti snage sa Venecijom u meču 23. kola Serije A.

Aktuelni prvak i lider na tabeli veliki je favorit, a trener Simone Inzaghi ne prepušta ništa slučaju. Opet je istina rotirao u napadu, što uporno radi ove sezone, no u tandemu će zaigrati dvojica najboljih strijelaca ekipe, Edin Džeko i Lautaro Martinez.

I ostatak ekipe je uglavnom očekivan, pošto je jasno da Inter nema pravo na kiks, naročito ne sada kada mu gradski rival "diše za vratom".

Inter ima 50 bodova, dva više od Milana, doduše i utakmicu manje, a Venecia je idealna prilika i za Džeku da postigne novi gol u Seriji A jer odavno stoji na osam pogodaka koje je dao u prvih desetak kola.

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi