14

Komentari (14)

Komentar i 1 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

KviskoKvesic
ubnt.ti si pravi mrzitelj i fasista taliban a što se tiče HŠK ZRINJSKOG NAJ VEÇI KLUB i osvojeni 6 titula u nih a kobogda i 7 iduće god.a tebi talibanu svinja bila na stolu za bajram i MRŠ ****o neodgojeno

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@@KviskoKvesic evo Vidi ti komentara majku svoju ti yebo.
Za bajram želiš nekome svinju i nazivaš ga TALIBANOM?
Pa ovdje nema psovke kojom te čovjek može opsovati.
Ovo je VELIKA GREŠKA REDAKCIJE SS.BA KOJU SMATRAM SVOJOM BH REDAKCIJOM, što dozvoljavaju ovakvima kao tebi FASISTI, UJO podojio mi osunecenog da išta komentarišu.
Ujo yebo ti hškģjķ svinjski sve u životu.
Jado @@KviskoKvesic USTASO
VenamaHrabrih
Najveći brazilski derbi i top5 svjetskih derbija je FlaFlu derbi. Sve ostalo su prčmoljci. 1. Real-Barselona 2. River-Boka 3. Flamengo-Fluminense 4. Seltik-Rendžers 5. Mančester-Liverpul.
ubnt
Hajd Boga ti . Skoci sa zgrade .
VenamaHrabrih
Kad ti mama ili seka budu dole, rado
Realist
Kako se mi ovoga nismo sjetili. Iduci derbi sa livadarima isto ovako i ispracamo ih opet u drugu ligu
user1626167076
Mamu li ti ruznu hebem ja
KviskoKvesic
Moram se obratiti sport.ba da im kazem sto je mrznja prema drugima.SINOĆ STE OBJAVILI PAR KOMENTARA O POBIJEDI HŠK ZRINJSKOG A JUTROS SVE ONRISANO TO JE GOSPODO ILI STO STE MRŽNJA A DUDIĆA STE TEK JUCER SKINULI NA MOJ ZAHTIJEV TO SE ZOVE MRŽNJA
user1604155860
Upravu si ja nevolim Zrinski uoravo zbog Veleza i nista licno ali su pretjerali sa Dudicem i Velezom.Zrinjski igra naj bolji fudbal u BiH odkako se igra ova nasa liga imaju naj bolju ekipu i trenera.Da se zna ja navijam za F.K.SLOBODU. Sloboda do groba i poslije groba opet Sloboda.
ubnt
Ne mozes Svinjski uporediti sa normalnim klubovima . Vasi temelji leze na fasizmu , i sve sto vam se dogodi je od vaseg zla. Ne upirite prstom ni u koga .
King_Kenny
...ova vijest je imala potencijala da se o njoj napise malo opsirniji tekst,ali hajde,iznenadio sam se da ovdje procitam nesto sto vec nisam znao...inace ovi Brazilci su pravi divljaci,pogotovo sto se navijaca tice...
miki30
Otkud to? Zar ti negledaš samo EPL? Sve ostalo je smeće i bezveze za tebe?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti