Na titulu čekaju cijelu vječnost i stvaraju super tim: Dogovoren dolazak čovjeka sa pet Liga prvaka

Žele na vrh

Na titulu čekaju cijelu vječnost i stvaraju super tim: Dogovoren dolazak čovjeka sa pet Liga prvaka

A. Čaušević

U narednim danima će biti realizovan još jedan zvučni transfer. 

Članovi Reala koji su osvojili pet Liga prvaka sa ovim klubom polako odlaze. Dvojica su već napustila Kraljeve, to su uradili Marcelo i Isco.

Defanzivcu i veznjaku su istekli ugovori i slobodni su u izboru nove sredine, a čini se da je Isco već saznao svoju sudbinu.

Italijanski mediji izvještaju da će Isco karijeru nastaviti u Seriji A, a kao novu ekipu izabrao je Romu koja će u novoj sezoni imati visoke ambicije.

Roma je prošle sezone osvojila Konferencijsku ligu, a u novoj će na čelu sa Joseom Mourinhom krenuti po Scudetto koji se čeka još od 2001. godine.

U rimski klub je već stigao Nemanja Matić, a naredni koji stiže je Isco, uskoro će biti još zvučnih pojačanja pa će Vučica u novoj sezoni imati super jaki tim.

Proces prelaska Isca u Romu ubrzao je Jorge Mendes, čuveni menadžer koji zastupa španskog veznjaka i trenera Rome, Mourinha.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I mediji su Španiji se slažu da će Isco karijeru nastaviti u Romi nakon što je Vučica bila brža od Betisa i Seville, ali i Newcastle Uniteda.

Španac je član Reala bio od 2013. godine. Posljednjih nekoliko sezona je završio na marginama i nije igrao značajnu ulogu kao što je to bio slučaj ranije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi