Nakon dugo vremena nešto osvojili i odmah zavirili u Realovu svlačionicu: Isco odabrao novi klub

Veznjak napušta Madriđane na kraju sezone

Nakon dugo vremena nešto osvojili i odmah zavirili u Realovu svlačionicu: Isco odabrao novi klub

A. Čaušević

Isco Alorcon će na kraju napustiti Real Madrid i postati slobodan igrač.

Isco je posljednjih godina daleko od prepoznatljive forme koja ga je krasila u vremenu kada su Kraljevi osvojili Ligu prvaka tri puta u nizu.

Prema najvama iz Španije iskusnog veznjaka bi mogao oživiti čovjek koji ga je i izveo na veliku scenu, Manuel Pellegrini.

Pellegrini i Isco su sarađivali u Malaga prije 10 i kusur godina, a sada će vjerovatno opet raditi zajedno i to u Betisu.

Betis je prije nekoliko dana nakon dugog niza godina posta konačno osvojio trofej. U pitanju je Kup kralja nakon što je boljim izvođenjem penala savladana Valencia.

Pellegrini je svjestan Iscovih kvaliteta te bez obzira na slabu formu želi ga oživiti i učiniti najboljim igračem ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Betis će u novoj sezoni imati visoke ambicije, želi konkurentan tim koji se može boriti za Ligu prvaka te je upravo zato cilj dovođenje 30-godišnjeg Isca.

Isco je zimus odbio ponudu iz Katara vrijednu 15 miliona po sezoni, rado bi ga dovela i Fiorentina, ali njegova želja je da ostane u Španiji te je njegov transfer u Betis i više nego izvjestan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi