18

Komentari (18)

papagaj
Moj Mirvicu na kakvim si ti drogama
Ecosport
I tebe će Mirvaše Samira podržat kad i tebe uskoro izbace iz bh fudbala
amza
Masala vrijeme je bilo vec dugo unistila je mnogo dobrih igracica u gradini u emini radniku itd jer nisu. htjele kako ona svira.repka xe biti jsca ako ovi novi prosire poglede vise od sfk sarajevo ims dosta dobrih igracica i u drugim ekipama
Hanibal
Ne serite vise o Mirvicu. Treba covjeku skinuti kapu s obzirom na sve sto je uradio za FK Sarajevo. Prijekid utakmice je samo poslijedica vec dugo godina krade od strane sudija. A te sudije ciljano salju na utakmice Sarajeva najveci dusmani nasega kluba i BiH. Nazalost u tome imaju podrsku bosnjackih ovnova koji tamo sjede i sve to odobravaju z neki svoj osobni interes. Kada vratimo s posudbe Guliasvilija i Serbecica bicemo prvi s ovim istim timom.
user1675926959
Hvala Samira al vrijeme je.....realno
bk123
Hurem bi vječno Huremovala....ko da joj je obiteljska prćija....hvala za sve al rezultati su nikakvi
Ss.ba
Imam osjecaj da je njihov uspjeh.vazno je ucestvovat,vazno je sto postoji zenska selekcija. O uspjehu se ne razmislja.
E.Car
@bk123 moraš pogledati to sa druge strane, radi se o ženskom fudbalu koji kod nas nema nikakvu podršku. SFK2000 je njeno dijelo a one su okosnica repke. Kao što reče ne bi ni imali repku da nije nje jer stvorila bezbroj igračica koje sad igraju. Mogao bih i ja sada doći i voditi Zrinjski i pobjeđivati ali nisu ti igrači od juče postali. Vidjet ćemo rezultate svega za 10 godina. Ako budemo imali žensku repku ikakvu bit će dobro.
enko
Care moj,pokupi po drugim klubovima sirom fbih najbolje igracice i onda superiorna nad tim klubovima.ona je demagog koji je previse trajao.pa rade i ljudi u tvornicama i nemaju plate po 5 godina i ostanu bez posla.
pjanke.sa
Cuj ovih debila. Hajde da vidimo sta ce sada da se napravi od reprezentacije.
bk123
Pjanke ako reprezentacija ovisi o jednoj osobi onda je bolje da je nemamo...nemoze jedna reprezentacije biti nicije vlasništvo, ni Vicino ni Huremino
rabodimis
Sve je to uredu sto ti kazes ali.. Odbor za hitnost ?? Nacin ?? Razlog za otkaz ?? Ne znam zasto pokusavas da skrenes temu sa nasilnickog ponasanja/mafijanja na njenu strucnost ?? Svi znamo zasto je dobila otkaz... dodikovo stene i rat protiv Sarajeva.. Hitno je Samira morala otic da bi njen zamjenik preuzeo funkciju ?? XD Veci strucnjak od nje je dosao na tu poziciju, jelde ?? Opravdano su to uradili sad kad ni nemaju utakmica, i to hitno ? XD Ne znam kako te nije stid pisat ovakve gluposti.. Ona je kriva sto se FK Sarajevo brani od lopova ? Klasicno nasilnicko ponasanje i mafijaske metode ratovanja od strane N/FS BiH-a !! Prepad, sila i pokazivanje moci.. da svi znaju sta ce se desit ako se budu branili..
mido1921
Pišeš gluposti jer nisi upoznat. Jel znaš da najbolje igračice Emine i Radnika ne mogu igrati za reprezentaciju jer nisu htjele preći u SFK!? Ucjenama dovode sve najbolje igračice iz lige, tako oslabe sve klubove a jačaju SFK. Hajde navedi jedan klub osim SFK koji je nešto uspio u zadnjih 10 godina dok je Hurem bog i batina u ženskom fudbalu!? Uništavanje drugih klubova kao što Vico radi za Borac to joj je najveći uspjeh. Desetine talentovanih cura su odustale od fudbala zbog ove seljanke.
rabodimis
@mido1921 Ja eto ti si upoznat.. Nije ucjenama nego uslovima, niko tim klubovima ne zabranjuje da uloze malo vise i zadrze svoje igracice.. to je mescini svjetski standard.. dodikovo stene ima sudije, komsije, odbore, dodika, dodikovce.. Samira je samo trener koliko znam, zena bez afera i sa dosta uspjeha.. Ti fol pametan dosao meni nju poredit sa tim stenetom i predstavljat je kao nakog mafijasa ?? Desetine talentovanih cura su i dobile neku sansu zahvaljujuci Samiri.. Ti tri zivota da imas neces ni do koljena njoj bit.. ti si obicna domaca dzukela/papak.. PS Poenta je da zena nije zasluzila ovo, da je sramotan nacin na koji se ophode prema njoj.. Ostavi malo tu mrznju i zavist sa strane.. Sutra si ti na redu, kad uniste sve sto valja, s*pcima i pizdama poput tebe pod ociste..
enko
Pa bio je i ciro pokojni pa ga vise nema.smjena boze moj ,ima jos trenera.mirvicu zasto ne dajete podrsku bh legendama koji nemogu ni kartu dobiti od nsbih za utakmicu reprezentacije.zato je ovako.uostalom prava je adresa clanovi izvrsnog odbira,bosnjaci?,a narocito vas colpa koji laganini dize rukicu da se igra sa rusima.
PRESEDAN
I ti si bivši ubrzo,ono našlo silaziti na teren,okružen nauružanim kriminalcima. U Texas pištoljerose svoje vode,a ne po stadionu naše najveće legende.
Uranija
Šta radi zalizani stručnjak i ono malo šištavaca oko njega, ima li kakav klub da je zainteresovan za zalizanog “stručnjaka”
user1703271355
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti