Italijan zažalio što je kupio Leeds United

Cellino napušta Englesku

Italijan zažalio što je kupio Leeds United

Italijanski biznismen Massimo Cellino pokajao se što je kupio Leeds United. 

Cellino je prošle sedmice oslobođen optužbi za utaju poreza i sada čeka da mu ponište suspenziju da vodi Leeds United, međutim čini se da njegova vladavina u klubu neće trajati dugo. Sudeći barem prema izjavi koju je dao. 

"Bolje je da odem, ne jer sam nepošten, već što sam umoran, povrijeđen i usamljen. Kada bih mogao da vratim vrijeme, nikad ne bih došao u ovaj klub", izjavio je Cellino i potom dodao:

"Ako ne dobijem pravu ponudu neću imati drugi izbor, nego da ga i dalje vodim. Mnogo ljudi me zvalo, ali samo se raspituju. Nisam vidio novac", istakao je vlasnik Leeds Uniteda. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leeds United je u prošlosti imao priliku igrati polufinale Lige šampiona, a od 2001. godine se nalazi u velikim finansijskim problemima. Proteklu sezonu u Championshipu je završio na 13. poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti