Italijani objavili s kakvim automobilom Džeko dolazi na trening

Vozi ga od 2016.

Italijani objavili s kakvim automobilom Džeko dolazi na trening

Edin Džeko i njegov život iz dana u dana su 'pod lupom' italijanskih sportskih medija.

Naš napadač uživa status svjetske zvijezde, no sa tim se za razliku od mnogih nosi na pravi način. Svi koji ga poznaju govore da je ostao jednostavan i skroman, a uvidjeli su to i Italijani na jednom od posljednjih Rominih treninga.

Fudbaleri obično svoje novce troše na automobile, mijenjajući ih skoro iz mjeseca u mjesec, no Džeko se za treninge Rome vozi s četverotočkašem kojeg u svom vlasništvu ima još od 2016. godine.

U pitanju je Bentley Continental GT, a video Džekinog dolaska u Trigoriju s ovim automobilom objavljen je i na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Sad ide veliki servis, kocnice, svjecice, ulje ovo, ulje ono, MONTIZERI, auspuF itd itd Sve to odlazi nakon tri godine. Ovo auto je za otpada. P. S Po uvodnom tekstu sam mislio da vozi Fiat Punto 1.2, 12 ventilova.
12 2
konjnakvadrat
Mercedes pa sve ostalo
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi