Italijani objavili sastav BiH za večeras: Da li se šale ili jednostavno ne znaju?

Bajević bi ih mogao iznenaditi

Italijani objavili sastav BiH za večeras: Da li se šale ili jednostavno ne znaju?

E. Škorić

Bh. nogometna reprezentacija od 20:45 sati u Firenci igra meč Lige nacija protiv selekcije Italije.

Italijanske novine najavljuju susret, pa grafički postavljaju formacije u jutrošnjim izdanjima. Što se tiče sastava Italijana, on bi trebao da izgleda ovako. Donnarumma - Florenzzi, Bonucci, Chiellini, Biraghi - Zaniolo, Jorginho, Barella - Chiesa, Insigne i Belotti.

Edin Džeko će predvoditi BiH, tu nema dileme, ali nedostaje nekoliko važnih igrača, Prema pisanju medija u Italiji jutros, Dušan Bajević bi mogao da izvede ovih 11:

Šehić - Kolašinac, Bičakčić, Kovačević, Čivić, Cimirot, Šabanadžović, Bešić - Duljević, Višća, Džeko.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

No, s ozbirom da Čivić uopšte nije desni bek, Italijani ne izgledaju povjerljivo i pouzdano, pa bismo mogli pretpostaviti da će selektor Bajević ipak izvesti nešto drugačiji sastav i time 'iznenaditi' Azzurre.

MOZZART kladionica smatra da je Italija veliki favorit i naravno tu nije ništa neočekivano. Kompletnu ponudu možete da pogledate OVDJE.

Top Komentari

Ragnar1234
ako izadje ****ni Šabanadžović umrjecu od sege. Demirovica on nije zvao , momak najvise podskeca na zamjenu za Dzeku i Ibisevica nakon svih ovih godina
18 0
Amarinho
Samo ne Duljevic i Sunjic
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi