Italijani otkrivaju: Balotelli će dobiti četiri puta više novca ukoliko se ispune dva uslova
Balotelli bi umjesto milion, mogao zaraditi četiri miliona eura

Napadač Brescije ima dobar motiv da se potrudi

Italijani otkrivaju: Balotelli će dobiti četiri puta više novca ukoliko se ispune dva uslova

S. Pašalić

Mario Balotelli je ovog ljeta odlučio da se vrati u Italiju.

Italijanski napadač je u januaru ove godine iz Nice stigao u Marseille kao slobodan igrač i potpisao ugovor na šest mjeseci, a nakon što je on istekao, Balotelli je odlučio da napusti ovaj klub.

Nakon toga se 29-godišnji napadač povezivao sa nekoliko klubova, a na kraju je stigao u Bresciju i potpisao ugovor na tri godine.

Balotelli je ipak propustio prve četiri utakmice Serije A zbog suspenzije, a zatim je odigrao svih 90 minuta protiv Juventusa i Napolija, a protiv Napolitanaca je postigao i gol.

Balotelli je stigao u Bresciju i pristao je na manju platu u odnosu na onu koju je imao u Nici i Marseilleu, a ona je milion eura godišnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Corriere della Serra tvrdi da postoje neki skriveni detalji iz ugovora Balotellija i da on može zaraditi četiri puta više.

Ukoliko Brescia osigura opstanak i ako Balotelli postigne bar 15 golova u sezoni, zaradit će četiri miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi