Italijani tvrde da Vlahović ne može u Juve, ali pregovara se s Arsenalom!

Sjajni napadač na meti mnogih timova

Italijani tvrde da Vlahović ne može u Juve, ali pregovara se s Arsenalom!

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović trebao bi da napusti Fiorentinu.

Njemu ugovor s klubom ističe na kraju sezone, ali on uporno odbija da ga produži, pa Violama ostaje nada da će ga ubrzo prodati. Ipak, unatoč svemu, klub iz Firence traži 80 miliona eura za svog prvog strijelca.

Juventus je bio klub koji se najviše zanimao za Vlahovića, ali čini se da od transfera u redove Stare dame neće biti ništa.

"Fiorentina će pregovarati s bilo kojim klubom za Vlahovića, osim sa Juventusom. Njih ne zanimaju razgovori s slavnim klubom, ali da su svi drugi dolaze u opticaj", tvrdi italijanski novinar Romeo Agresti.

Reprezentativca Srbije žele još Atletico Madrid, Tottenham, Arsenal, Manchester City.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema informacijama koje su se danas pojavile, Fiorentina je načelno dogovorila s Arsenalom transfer, ali igrač nije postigao dogovor s klubom iz Londona.

Vlahović je ove sezone postigao devet golova u Seriji A.

Top Komentari

Mig_Mig
Hahaha ne zanima ih, a pola ekipa Firence u Juventusu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi